Jeg er begejstret!

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg er så begejstret for LifeWaves produkter at jeg bliver nød til at skrive mit første blog indlæg om hvilken forskel det har gjort i mit liv. Fysisk, psykisk, bedre immunforsvar og meget andet.

Kort fortalt har jeg på et halvt år haft succes med at:

  • Bedre min kroniske stress, PTSD og generaliseret angst.
  • Afhjulpet menstruationssmerter
  • Behandlet blærebetændelse 2 gange (den ene gang helt uden antibiotika)
  • Reducere smerter og hovedpine betydeligt! (Piskesmæld)
  • Styrket mit immunforsvar betydeligt
  • Mindsket eksem/allergi (kløe, tør hud, hud der sprækker)

Jeg vil her prøve at skitsere min historik med LifeWave så kort fortalt som muligt:

Det er mange år siden jeg første gang stiftede bekendskab med navnet LifeWave. Sådan omkring 2009.  Jeg var i 2007 kommet til skade på mit arbejde og fik en nakkeskade, pisksesmeldlignende tilstand sagde lægerne.

Jeg fik massage for at holde gang i ryg og nakke og min massør fortalte mig om nogle plastre der nok kunne hjælpe mig. Ja ja, tænkte jeg. På det tidspunkt  havde jeg allerede prøvet så meget som ikke virkede og havde brugt rigtig mange penge på behandlinger, bl.a. kiropraktor, fysioterapeut, osteopat, fysiurgisk massage. Så hvorfor skulle nogle plastre kunne gøre en forskel?

I februar 2014  var der sket en masse andet i mit liv og jeg havde brug for noget der kunne hjælpe mig. Især på det psykiske plan. Jeg havde et par år fulgt en kvinde der kørte online kursus og som nu var begyndt at bruge de mærkelige produkter og var utrolig positiv og fyldt med rosende ord. Så jeg kontaktede hende og hun anbefalede mig at prøve en bronze pakke med noget der hed Corsentials. Der ud over syntes hun jeg skulle købe nogle plastre der hed Glutathione som ville forbedre mit immunforsvar markant. Men grundet jeg havde brugt store summer på behandlinger, endte på kontanthjælp en periode og meget andet, var pengene små og produkterne dyre. Så jeg endte med kun at bestille Corsentials. Jeg fik min pakke få dage senere og var mildest talt meget skeptisk. Men nu var de købt, jeg havde det så svært psykisk og jeg måtte bare prøve noget nyt. Jeg ville så gerne finde noget der hjalp. Så jeg gik i gang. Første dag var en lørdag. Jeg fik sat plastret i nakken og ret hurtigt (vi snakker maks 1 minut) kunne jeg mærke en stor forskel. Mit hoved der altid var overfyldt med tanker, flere end jeg kunne holde styr på, fik pludselig ro og overskud. Jeg kunne forholde mig til og adskille mine tanker. Og det er ret vildt når man lider af kronisk stress, PTSD, generaliseret angst mv. Ikke desto mindre var det det der skete. Og jeg var glad. Næsten euforisk. Meget uvant. Men total fantastisk!!! Min kæreste og jeg skulle ud og gå tur med hunden og jeg husker stadig jeg følte mig så let som en fjer, i kroppen og i sindet. En fantastisk følelse som jeg ikke havde haft siden det traume jeg oplevede da jeg kom til skade og de følger det fik. Jeg var oprigtigt glad og følte mig faktisk lykkelig. Det var ret vildt, men jeg troede ikke helt på det endnu. Jeg brugte mine produkter lidt i hop og spring, når det passede. Men jeg havde ikke råd til at forsætte. Så da jeg næste havde brugt pakken op, stoppede jeg.

Lidt over to år senere blev jeg sygemeldt med stress. Jeg havde det meget dårligt, det var et kæmpe nederlag og det havde truet mig i gennem 2½ år, men jeg ville ikke acceptere det og jeg ville ikke lytte til det. Så selvfølgelig gik jeg rigtig godt og grundigt ned igen. Det var i april 2016. Jeg havde 5-8 plastre og lidt Corsentials tilbage og en dag jeg havde det ualmindeligt skidt og verden var ved at forsvinde under mig, tænkte jeg at nu måtte de plastre vise om de var noget værd. Den første dag jeg prøvede tænkte jeg, at hvis det virker idag, så er der altså noget om det. Jeg satte det på. Det kunne jo ikke blive værre. Og tænk engang. Jeg fik det bedre. Igen virkede det inden for 1 minut. alle de negative tanker der ødelagde mig, blev til noget jeg kunne kontrollere. Jeg kunne få luft til at få styr på mine tanker, organisere dem så jeg kunne tænke mere klart.

Men jeg var stadig ikke overbevist. Så jeg prøvede igen en dag jeg var meget ked af det og langt nede. Det hjalp igen. Og igen. Og igen….

Hmmmm….. Måske det alligevel virker. Jeg måtte ihvertfald undersøge og lære mere. Jeg ville nu prøve det af for alvor. Tænk hvis det kunne hjælpe mig ud af min sorte verden med fysiske og psykiske smerter. Det var værd at prøve. Jeg kontaktede hende der havde hjulpet mig to år tidligere. Vi aftalte jeg skulle komme ind til hende på hendes klinik. Vi fik en rigtig god snak og jeg bestemte mig for at denne gang skulle det prøves af. For alvor. Så jeg signede up som Guld og fik derved 13 pakker plastre. Nu skulle der plastres løs.

Plastret for stress hjalp mig gennem en voldsom svær tid på mit arbejde. Efter min sygemelding var det virkelig op af bakke og meget svært at komme tilbage. Mange møder, nederlag, frustationer. Det hele endte ud i en gensidig fratrædelses aftale, 11 dage før jeg skulle giftes. Det var ben hårdt. Ubeskriveligt hårdt. Men stress plastret kom i nakken hver dag og det gjorde at jeg kom igennem processen. Næsten hel.

Ud over mine egne fantastiske resultater, som nævnt i indledningen, så har folk i min omgangskreds også haft væsentlig virkning af plastrene. Jeg har set fire have stor gavn af stress plastret, en har detoxet og tabt over 5 kilo på ca. 14 dage. En er kommet af med en del væskeophobning i kroppen. Min hund har også nydt godt af stress plastret der får ham til at falde til ro. Han er en meget aktiv hund og voldsom glad når der kommer gæster. Lidt for begejstret måske. Men et Aeon (stress plaster) i nakken og han falder til ro. Det virker også når det tordner.

Vil du læse mere om LifeWave har jeg skrevet mere her på siden under fanen “Alternativ” -> “LifeWave”. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på mail: louise@hjertekompas.dk

Tak for du læste med :o)

One thought on “Jeg er begejstret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *