Fantastisk følelse!

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg har gjort noget i dag som jeg aldrig har gjort før!

Jeg har løbet min første hele løbetur, jeg blev ikke nød til at stoppe og gå et par gange indimellem. Det var en distance på ca. 2,3 km og jeg har det så stinkende fedt og er total ovenpå lige nu!!! Det er en kæmpe sejer for mig. Jeg har kæmpet med min nakke/rygskade og haft svært ved at finde ud af hvordan jeg skulle få løb til at passe ind. Jeg får ondt i nakke, skuldre og len når jeg løber og dagen efter blev smerterne værre. Men jeg har samtidig rigtig meget brug for at løbe for at holde min mentale tilstand på et godt og velfungerende niveau ;o)

Jeg købte mine første rigtige løbesko i foråret 2015. Jeg var nede i sports forretningen og fik fortaget en løbetest. Vi fandt de rigtige sko til mig og selvfølgelig skulle jeg have nogle dyre såler for at afhjælpe min noget anderledes løbestil. På en eller anden måde formår jeg at lande fin og normalt på min fod, men så svinger jeg benet godt ud til siden i en halv bue og lander så fint igen… Det ser temmelig mærkeligt ud ;o) Jeg startede op med at løbe/gå en distance på 2 ½ km to gange om ugen. I starten skulle jeg løbe 20 sekunder og så gå 40 sekunder. Det fungerede rigtig godt og jeg fandt hurtigt ud af at hvis jeg kombinerede det med pilates, styrketræning og udstrækning efterfølgende, så fik jeg ikke lige så ondt i min nakke og ryg dagen efter.

Men i vinter 2015/2016 holdt jeg pause. Mine lede kan ikke lidt kulde og jeg kan derfor ikke løbe. Men jeg startede op i foråret 2016 igen og var ude to gange om ugen indtil vores bryllup 10. juli. Så gik der feriestemning i den bagefter hvilket jo også er okay, men jeg kom ud af min gode rytme og havde svært ved at finde motivationen igen. I starten af august fik jeg endelig taget mig sammen til at komme igang igen og har fast været ude 1-2 gange hver uge.

Dog rykkede det ikke ved hverken mine smerter eller min manglende kondition. Mandag d. 12. september 2016 begyndte jeg at bruge Corsentials systemet. Det er et system udviklet af LifeWave som hjælper kroppen til at genopbygge sit immunforsvar, det reducerer stress og inflammation og jeg ville prøve det af fordi jeg manglede overskud, energi og var møg hammerende træt af at være så “let at vælte” psykisk. Det kan jeg mærke har givet mig en forøget energi, styrke og udholdenhed. Og jeg har kun brugt det i 18 dage. Så jeg er meget spændt på at følge udviklingen og forhåbentlig få flere fantastiske resultater.

Lige nu sidder jeg med en helt fantastisk og ubeskrivelig følelse fordi jeg kunne løbe en hel løbetur. Det var hårdt og jeg havde lyst til at stoppe op og gå lidt, men jeg havde samtidig en stor fightervilje og havde bare SÅ meget lyst til at kunne løbe hele distancen. Og jeg gjorde det!!!

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *