Efterårsdag og pandekager

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Det er en rigtig efterårsdag idag. Vinden kan høres udenfor i træerne, det har været mørkt hele dagen og indimellem kommer der endnu en byge. Men det er vil sådan set også okay – det er jo 3. oktober nu og vi har altså haft den bedste sensommer jeg kan huske. Hold nu op hvor har der været mange flotte, varme og solrige dage. Der er altså også noget rigtig hyggeligt over efteråret, synes jeg. Det bliver lidt mere legalt at sidde inde og hygge med levende lys, hyggelig musik, en god kop te og pandekager.

Igår var vi til min nevøs 5 års fødselsdag. Han er altså ved at blive en stor dreng nu og det er så dejligt at følge ham og hans lillebror og se hvor meget glæde de to har af hinanden. Det er nogle fantastiske drenge og jeg nyder altid at være sammen med dem. Dog kunne jeg ønske mig de var lidt tættere på så vi kunne se dem oftere. Det var ekstra godt at se ham igår, han blev opereret for en uges tid siden og det er altså skønt at se ham og kunne give ham et kram og se han har det rigtig godt.

Idag skulle jeg så tidligt op. Min mand skulle starte på sit nye arbejde idag og jeg ville lige være oppe og få sendt ham godt afsted. Og af bare spænding vågnede jeg 5.30… Men så kan man da også få noget ud af dagen.

I formiddags gik jeg en lang tur med hunden og vi blev blæst godt igennem nede ved vandet. Det er altså godt engang imellem, det er som om noget af det der kan være svært, bliver blæst væk, og man får luften skiftet ud helt nede i bunden af lungerne. Da jeg kom hjem så jeg der stod nogle æg i køleskabet der skulle bruges nu. Så det første der faldt mig ind var at bage pandekager. Samtidig har jeg været så heldig at få en masse lækre danske, økologiske æbler fra min mor og nu var der efterhånden så mange at det også var tid til at koge en ordentlig portion æblemos.

dsc00164-2

Jeg satte noget god synge-med-musik på og gik i gang med pandekagerne. Mens de bagte ordnede jeg æblerne og fik kogt æblemos. Det førte mig frem til en ny efterårs-opskrift: Pandekager med æblemos og flødeskum. Det er altså ikke så tosset og en rigtig hyggelig efterårs dessert så bestemt er værd at prøve.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *