En dejlig fredag venter

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Fredag aften – en af de bedste aftner på ugen hvis I spørger mig. Man har fri, det er weekend og der er længe til det er mandag igen. Jeg nyder altid fredag aften. Tit hygger vi os med god mad og vin. I øjeblikket er vi ret vilde med en god hjemmelavet tapas og en lækker kold hvidvin. Så sidder vi og spiser, hører musik og snakker. Det er altså sindsygt hyggeligt og det er nogle af de stunder jeg værdsætter rigtig meget. Tid til hinanden. Ingen telefoner eller andet forstyrende.

Men idag stod den på lidt hurtig og nem aftensmad da min mand lige er kørt igen. Han skal ud og spille med sit band i aften – og jeg skal selvfølgelig med og høre ham! Men de skal mødes tidligt og sætte op og gøre klar og da de først skal spille 22.30 er det altså lige tidligt nok for mig at køre nu ;o)

Til gengæld har jeg så nogle timer foran mig med tøse hygge. Det er lidt som da jeg var teenager og skulle i byen. Jeg hører musik, ligge makeup og så er der lige det evindelige problem med at finde det rigtige outfit. Men jeg har da heldigvis nogle timer inden jeg skal afsted, så mon ikke det lykkes ;o)

Jeg forkælet mig selv med en tur til frisøren i formiddags. Eller forkæle er måske så meget sagt – det var virkelig tiltrængt. Jeg fik klippet mit hår tilbage i marts måned og så måtte jeg ikke klippe det før efter vores bryllup. Frisøren ville gerne have det ikke var nyklippet spidser, så var det meget nemmere at sætte. Men vi blev gift i juli og så må jeg indrømme jeg lidt har glemt det, men nu gik det ikke længere. Spidserne spaltede og så er det altså ikke pænt at være langhåret.dsc00489

dsc00480 Der røg et godt stykke af og så synes frisøren det var sjovt at lege med mine krøller. Jeg havde ellers planer om jeg skulle have glattet hår til i aften, men nu hvor det regner ret meget, tænker jeg det nok er meget praktisk med krøller. For med mit hår havde det blevet krøller uanset hvad. Bare den mindste fugt og det krøller og kruser…

Jeg er ret spændt på om jeg stadig har fine krøller når jeg skal afsted eller om de, som de plejer, er klasket fuldstændig sammen. Billede til højre er lige efter jeg kom fra frisøren, og sådan så de ikke ud en time senere.

Men det må blive som det kan, for med alle de produkter frisøren kom i, tør jeg under ingen omstændigheder glatte det, så er jeg sikker på det vil knække og falde af ;o)

Det er ikke så tit jeg går ud mere, sådan i byen. Men det er nu rigtig hyggeligt at skulle ud og høre musik, mødes med familie og venner og have nogle hyggelige timer, det glæder jeg mig til. Og så glæder jeg mit til en cosmopolitan eller to. Jeg er heldig ikke at skulle køre i aften.

Men nu vil jeg til at gøre mig klar, så nyd en dejlig fredag aften derude og ha’ en fantastisk weekend.

 

Tak for du læste med :o)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *