Søndags juice

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Ummm… Søndag! Det er fantastisk at vågne op til sådan en flot efterårsdag hvor solens stråler lyser alle efterårets farver op på smukkeste vis.

Vi startede morgenen med at gå en tur med hunden, han bliver ret utålmodig hvis vi vil spise morgenmad først, så det er hyggeligere for alle hvis vi lige får luftet ham og så kan vi komme hjem og hygge os med morgenmaden bagefter.

Jeg er virkelig glad for min juicer og den kører flittigt herhjemme. I dag skulle vi have en rigtig søndags juice med lidt ekstra frugt. Men tag ikke fejl, den er stadig super sund og undeholder mange gode vitaminer som kroppen har brug for nu.

dsc00697-2

Her i efteråret er de nye rødbederne så fine og friske, så skal der altså rødbede i min juice. Det giver en fantastisk flot rød farve og samtidig er  rødbeden super sund. Den er med til at afgifte kroppen. Den transporterer simpelthen affaldsstoffer ud af kroppen og booster dermed vores immunforsvar sammen med alle de andre lækre ting sådan et glas friskpresset juice indeholder. Nogle vil ikke have juice med rødbede i fordi de synes det smager lidt af jord, og det kan det også godt komme til. Men nu hvor de er friske og nye er jordsmagen mindre og så skal de bare juice sammen med citrusfrugt eller ananas som hjælper med at tage den jordagtige smag væk. Men det handler også meget om tilvænning. Så bare start i det små og arbejd op derfra.

Denne juice indeholder ingefær, citron, grape, appelsin, æble, rødbede og gulerødder. Du finder opskriften her.

Så med sådan et glas er der lagt grundlag for en skøn søndag. Det er utroligt at man kan mærke hvordan ens krop vågner op når man drikker friskpresset juice og så hjælper det virkelig til at vi får noget modstands kræft over for diverse forkølelser og vira der er ved at være i gang.

Og så er denne juice også med til at sætte gang i vores forbrænding. Ingefær har en god virkning på appetitten og giver en mæthedsfornemmelse og grap er en fantastisk frugt der smelter fedt af kroppen. Så det er da bare med at komme igang med at få drukket en masse friskpresset juicer her i efteråret og vinteren.

God efterårsdag og nyd solen og farverne.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *