Reiki healing

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Som jeg skrev i går står weekenden på en meget spændende oplevelse. Jeg skal i dag starte på Reiki II og jeg glæder mig helt vildt meget!

Billedresultat for reiki

Jeg tog første del af Reiki i juni måned og det har haft en meget stor betydning i mit liv og jeg vil derfor rigtig gerne vide mere og lære meget mere.

Jeg bruger selvhealing ofte. Jeg ville ønske jeg kunne skrive hver dag, men der er altså gange det glipper. Alligevel har jeg følelsen af, at jeg har det med mig hele tiden:

  • Reiki giver mig indre og ydre ro. Jeg kan bedre fokusere, mit åndedræt bliver dybere og ikke så overfladisk og min krop er roligere.
  • Jeg føler mig mentalt stærkere. Jeg har meget svært ved at lytte til mig selv og sige fra, men efter jeg har fået Reiki ind i mit liv er jeg begyndt at lytte til hvad jeg gerne vil. Jeg er begyndt at drømme om helt andre muligheder karrieremæssigt for mig og det har jeg ikke gjort i 9 år – siden jeg kom til skade.
  • Jeg er mere glad. Når jeg føler ro og harmoni bliver jeg glad og derfor føler jeg, at jeg overordnet set er blevet gladere og kan føle lykken mere nærværende.
  • Når jeg ikke kan få ro i min krop eller for mine tanker hjælper healing mig også rigtig meget. Når jeg healer eller bliver healet befinder jeg mig ikke længere i kaos. Jeg kommer ind i min selv og finder ro og tryghed.

Jeg har også haft rigtig gode oplevelser med at heale min mor. Hun kom til skade med sit ene ben for en del år siden og det driller hende ret meget. Første gang jeg healede hende, spjættede benet noget rundt og hun følte stor uro i det. Efter anden healing havde hun slet ikke problemer med det mere. Heller ikke når hun gik, eller når hun skulle rejse sig. Det var ret vildt for os begge to at opleve! Det er dog vendt tilbage igen, men det er også over ½ år siden jeg healede hende sidst. Så vi må se at komme i gang igen :o)

Reiki II er rigtig spændende for mig af flere grunde. Den vigtigste grund til jeg kan mærke at det skal være nu jeg går i gang med denne del er, at man lærer psykisk healing. Det håber og tror jeg vil give mig selv rigtig meget, men jeg håber også at kunne hjælpe andre med depression, stress, angst, ptsd med videre. Det er de mere mystiske ting vi skal lære om og lære at beherske. Det glæder jeg mig rigtig meget til!

Rigtig god weekend!

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *