Reiki II : Taknemmelighed

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Weekenden har været spændende, mystisk, interessant, hård, lærerig, rørende, selv-udviklende og en total mind-blowing oplevelse for mig!

Jeg besluttede, lidt i sidste øjeblik, at jeg skulle tage næste del af min Reiki rejse. Jeg har i længere tid mærket, at det kaldte på mig, men jeg et af de mennesker der lever alt for meget i mit hoved og bekymre mig om alt. Jeg er ikke specielt god til at lytte til hvad jeg gerne vil. Jeg har så mange bekymringer og undskyldninger: Jeg har ikke råd, det er langt at køre, hvad nu hvis det ikke er noget jeg kan bruge, spilder jeg mon en hel weekend, er det de rigtige mennesker på holdet og så videre.

Jeg skulle køre ret tidlige om morgenen, men jeg har været så heldig at det har været det mest fantastiske vejr begge dage.

Samtidig har jeg virkelig følt mig priviligeret over at være mig, for når jeg kom hjem havde min mand sørget for at der var lækker aftensmad, begge dage. Det er altså ikke noget der sker så tit ;o) Men det var så skønt at komme hjem til og sidde sammen, spise, snakke om dagen og få et glas rødvin.

Da jeg kørte søndag morgen måtte jeg stoppe for at tage et par billeder. Det var så smukt og den følelse jeg fik, var helt ubeskrivelig. Det var som om første dag med Reiki II havde rykket rundt på rigtig mange ting i mit liv. På den gode måde! Jeg følte mig så glad, let, ydmyg over alt det vi ikke forstår, men som alligevel er en del af os, lille og stor på samme tid. Jeg havde en følelse af lykke, lethed og stor taknemmelighed.

peaceful

Heldigvis lyttede jeg til mit hjerte denne gang. Jeg skulle med på Reiki II og det skulle være nu. Så få dage før det startede, sikrede jeg mig min plads.

Alle mine bekymringer blev endnu engang manet solidt i jorden. Jeg har mødt de mest fantastiske mennesker. De er så søde, rare, givende, spændende og så deler vi helt klart sammen passion for Reiki healing. Vi er der fordi vi ved det virker og fordi vi vil vide mere. det har været så skønt at kunne dele oplevelser, blive bekræftet i det virker, dele historier og meget andet. Jeg har fået utrolig meget med mig som jeg kan bruge på mig selv og min egen situation, men jeg kan også hjælpe andre mennesker der måtte ønske lindring, bedring, ro eller hvad de har brug for hjælp til. Nu kan jeg blandt andet fjernheale, situationsheale og lave psykisk healing. Begreber jeg ikke vidste meget om før, men som nu er blevet en del af mig og som jeg glæder mig meget til at bruge og lære endnu bedre at kende.

Jeg kan mærke, at noget at det Reiki har givet mig er, at jeg er blevet bedre til og tør at lytte lidt mere til hvad mit hjerte fortæller mig. Det er virkelig vigtigt for mig at komme lidt ud af kun at leve i hoved, for det hjælper mig med at få det bedre psykisk. Når jeg lytter til hvad jeg gerne vil og prøver at følge det, mærker jeg hurtigt hvor meget mere glæde det giver mig. Det er så fantastisk!

Healing er for mig en kæmpe gave jeg er blevet skænket. Jeg er så taknemmelig, ydmyg og stolt. Jeg ved jeg gør noget godt og noget rigtigt for mig selv og jeg ved jeg er på den rette vej – min vej!

Nyd den sidste smukke solrige frostvejrs dag og smil til den næste i ser – det bliver en smuk dag!

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *