Varm kakao – laktose- og sukkerfri

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg synes dagen i dag kalder på en god, varm kop kakao! Det er så hyggeligt at sidde og varme sig med her i de kolde måneder. Jeg læste lige her til morgen at DMI mener der kommer kulde og sne i starten af december og så er det altså godt at have en opskrift på en helt fantastisk og uimodståelig lækker varm kakao. Den er tilmed rigtig hurtig og nem at lave og så er det lige før den er sund ;o). Den indeholder i hvert fald ikke sukker.

Jeg har i flere år lavet min kakao sødet med dadler, men jeg synes det var ret besværligt at skulle have blendren frem hver gang jeg havde lyst til kakao og det gav også en del ekstra opvask. Så i år har jeg lavet min egen udgave af laktose- og sukkerfri varm kakao. Den er selvfølgelig også glutenfri. Den kan sikkert også drikkes kold, men jeg foretrækker den altså varm.

Hvis du vil undgå sukker helt, så husk at købe en kakao uden sukker og brug Sukrin Gold. Jeg laver oftest min med kokossukker, det fungere rigtig fint for mig.

dsc00870-2

Denne udgave er en luksus udgave med en god klat flødeskum og kanel på toppen. Husk at bruge laktosefri fløde hvis ikke du tåler laktose. Hvis I har læst mine øvrige blog indlæg, så ved I at jeg allerede er godt i gang med at jule og derfor får min varme kakao også et godt drys kanel på toppen, det smager virkelig dejligt!

I dag skal jeg videre med julekalenderne, jeg satser meget på at blive færdig i morgen med at tegne og farvelægge, så kan de blive kopiret fredag. Der er noget efterarbejde med at skære lågerne ud og samle kalenderne, men jeg tror jeg når det endnu engang.

Du finder et link til min kakao opskrift lige her. Men pas på – den er vanedannende!

 

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *