Lyt til dit hjerte!

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg er begyndt at mærke mere efter hvad jeg har brug for og hvad jeg gerne vil. Jeg har i alt for lang tid gjort hvad jeg troede andre gerne ville have og hvad jeg tænkte der var en forventning om jeg skulle.

Men det har ikke ført mig nogen steder.

Det har nærmere været min forventning om, at andre havde en forventning til mig. Det er jo slet ikke sikkert og meget af det ved jeg er noget der foregår i mit hoved. Men det er en bevidsthed jeg er ved at tilegne mig og jeg arbejder rigtig meget med det.

For jeg kommer ingen steder hvis jeg prøver at gøre hvad jeg tror andre forventer af mig. På den måde kan jeg ikke opfylde deres forventninger, men vigtigst af alt, jeg opfylder ikke mine egne drømme.

Hvis jeg ikke lytter til hvad jeg gerne vil, så forsætter jeg i samme spor som hidtil og det har jeg ikke lyst til.

wp_20161023_0022

For mig handler det her denne gang om mine forventninger og mine ambitioner til hvad der arbejdsmæssigt skal ske i mit liv nu. Men det er noget jeg er sikker på mange vil kunne kende fra alle mulige aspekter i deres liv.

At jeg er arbejdsløs nu kan jeg vælge at se som et stort nederlag, det har jeg gjort flere gange i denne proces og jeg gør det til tider stadig. Men jeg kan også vælge at se det som om jeg har fået mulighed for at tænke helt anderledes, tænke nyt.

Det er ikke så tit vi får den mulighed og jeg har heldigvis besluttet at gribe den. Siden jeg kom til skade på mit arbejde tilbage i 2007 har jeg famlet rundt og grebet fat i det jeg kunne og troede jeg skulle. Det har været sindsygt vigtigt for mig at have et arbejde. For en hver pris. Ét er at jeg er flexjobber, men jeg vil yde mit til samfundet. Det vil jeg stadigvæk, det har ikke ændret sig. Det er vigtigt for mig at gøre det jeg kan. På den måde føler jeg mig som en del af vores samfund og det er en god fornemmelse at vide jeg gør mit bedste.

Men nu står jeg desværre igen i en alt for velkendt situation. De tre ”rigtige”, faste, jobs jeg har haft, er af en eller anden grund endt på stort set samme måde, en måde der ikke har været god for mig. Så jeg er kommet til den erkendelse af, at der nok er noget jeg skal lære af det her. Jeg tror jeg har truffet de forkerte valg, men jeg kunne ikke på daværende tidspunkt have gjort det anderledes. Nu håber jeg at jeg kan finde et job hvor jeg passer ind, hvor jeg kan bruge mine interesser, kompetencer, fagligt og personligt, og kan få en fornemmelse af, at jeg har fundet min rette hylde.

Jeg tænker helt anderledes og vil rigtig gerne bruge mange af de ting jeg har lært fra mine uddannelser, jobs og rent personligt. Så jeg er i gang med en masse uopfordret ansøgninger og så er jeg spændt på om det lige pludselig giver pote.

Jeg kan mærke at denne proces og måde at gribe det an på er helt ny for mig. Men det føles simpelthen så godt og jeg er sikker på jeg er på rette vej.

Lyt til dit hjerte – det fortæller mere end vi tror og det er tit klogere end vi regner med!

Mit liv – Min vej! 

Rigtig god solskinds mandag

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *