Julegrød

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Endelig blev det 1. december og den søde julemåned er nu i gang. Jeg holder virkelig meget af denne tid på året. Vi har så mange dejlige juletraditioner som jeg værner meget om fordi de får mig til at slappe af, mindes og glædes. Massere af hygge med julelys i haverne, stearinlys der varmer indendørs, bage småkager, koge klejner, høre julemusik, se julefilm og det allerbedste: det at være sammen med dem vi elsker, sætte tempoet ned og nyde, lytte, være.

I dag synes jeg I skal have en lille julegave i form af en opskrift på en rigtig god grød i en skøn jule udgave. Der er godt med fiber i, naturligt sødet med æble, den mætter godt og for mig vil den i år udgøre det for risengrøden Lillejuleaften. Jeg har efterhånden prøvet mange former for risengrød af, også i mælkefri variation, men jeg kan desværre ikke tåle det og risengrød har ellers fra jeg var helt lille været min livret… Men jeg nu gider jeg ikke sidde med ondt i maven og kæmpe oppustet mave mere, så derfor har jeg fundet rem til denne her.

dsc01170-2

Den tager udgangspunkt i havregrød, men da jeg heller ikke så godt kan tåle en portion af det, måtte jeg lave om på det til det virkede for mig. Det er rigtig godt for mig med de ekstra fiber der er i.

I finder opskriften her og så ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig december måned.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *