Kyllingfrikadeller med krydderurter og chili

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Var det noget med en gang kyllingfrikadeller til aftensmad i aften?

dsc01270-2

Hvis du ikke lige ved hvad du skal lave til aftensmad, så skulle du prøve at lave de her frikadeller. De er springfyldt med lækre krydderurter, som giver dem en rigtig fin smag. Chilien er med til at spice dem lidt op. Jeg har denne gang brugt chiliflager, men hvis du har frisk chili bruger du bare det. Måske du skal justere mængden lidt, men det kommer helt an på hvor stærk den friske chili er. Jeg tester altid hvor stærk chilien er når jeg bruger frisk chili. De kan variere meget i smag så jeg tager et lille bitte stykke og ligger på tungespidsen. Det giver en ret god indikation af hvor meget der skal i ;o)

Jeg kan rigtig godt lide at lave frikadeller af kyllingfars. Det smager rigtig godt og så synes jeg ikke de ligger så tungt i maven ;o)

Alle mine frikadeller er lavet uden nogen form for mel og det fungere så fint. Så de er helt naturligt glutenfri og de her er også laktosefri (husk dog at stege i laktosefri smør).

Du finder opskriften lige her.

God fornøjelse og ha’ en rigtig dejlig dag!

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *