Lidt let og lækkert at starte året med

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg kan godt fornemme at der i december måned er røget lidt ekstra indenbords. Det gælder selvfølgelig konfekt, småkager, chokolade med videre, men det gælder også mængden af mad der ligger liiidt ekstra godt til.

Derfor kan det være rart at få noget der mætter, øger energiniveauet og som ikke er så tungt i maven. I får derfor idag en opskrift på en lækker sandwich med tun og hvidløgsdressing. Er du ikke til tun kan du komme for eksempel lynstegte grøntsager i, en gang spicy kyllingestrimler eller pull pork i. Jeg ved godt vi skal passe på med at spise for meget tun på grund af det høje indhold af kviksølv, men indimellem spiser jeg det altså for jeg kan virkelig godt lide tun.

dsc01334-2

I denne opskrift er det vigtigste nok brødet. Hvad du kommer i er helt op til dig, men jeg synes det har været svært at finde noget godt glutenfrit sandwich brød og der fungere mit madbrød altså super godt. Og så kan man få brugt pulpen fra grøntsagsjuicen. Laver man ikke juice, så blender du bare nogle grøntsager, det kunne være broccoli, gulerødder, spinat med videre og så tilsætter du lidt ekstra HUSK. Væden i pulpen er mere begrænset end i blendet grøntsager. Brødet er gluten- og laktosefrit, fyldt med grøntsager, frø og kerner, det mætter virkelig godt og længer og så smager det så lækkert.

Sandwichen er rigtig god både til frokost eller aftensmad. Du finder opskriften lige her.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *