Kødsovs med grøntsagspulp

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Nu må du ikke stå af på overskriften, måske det lyder lidt underligt i dine øre, men det fungere altså super godt. Så læs videre ;o)

At komme en masse grøntsager i kødsovs eller lasagne er en genial måde at få flere grøntsager ind i et måltid.

Når vi laver kødsovs herhjemme er den altid fyldt med gulerødder, squash, peberfrugt og tomater. Men denne gang prøvede jeg noget af jeg har tænkt på et stykke tid. Ideen kom af, at jeg gerne vil undgå at smide for meget af den lækre grøntsagspulp ud der bliver til overs, når man juicer jævnligt. Jeg tilsatte derfor 2 dl grøntsagspulp fra min friskpresset juice til kødsovsen og det fungerede så godt.

DSC01303 (2)

Så hvis man selv har svært ved at få tygget sig igennem dagens grøntsagsration eller ens børn ikke rigtig gider spise grøntsager, så er her en måde at ”gemme” grøntsagerne lidt af vejen. Der var i hvert fald ingen der opdagede det var i.

Pulpen indeholdt rødbede, broccoli, gulerod, spinat, persille og peberfrugt. En masse lækre fiber som giver en god mæthedsfornemmelse længe og uden at man bliver tung i maven. Samtidig en god måde at stoppe madspild.

Du kan finde opskriften lige her.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *