Glutenfri hindbær roulade

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Weekenden er ofte lig med kage hjemme hos os. Der er altså noget afslappende over at sidde og hygge sig med en god kop te og hjemmebagt kage og bare nyde roen og friheden til at gøre hvad man vil, når man vil.

Vejret er helt fantastisk i dag og vi har været ude og gå en dejlig lang tur med hunden. Solen skinner fra en skyfri himmel, ingen vind og termometret viser – 1,5 graders frost. Det er tæt på det perfekte vintervejr for mig!

wp_20161122_005-2

Så nu skal vi hygge os inde i varmen med kaffe/te og kage. Jeg har haft fat i min mormors gamle opskriftsbog igen og der fandt jeg en opskrift fra hendes søster på en roulade der allerede var glutenfri. Bunden er bagt med kartoffelmel, så det var lige til at gå til. Det eneste jeg har ændret er sukkerindholdet. Mange opskrifter, især af ældre dato, kan sukkerreduceres uden det betyder noget for konsistens eller smag. Til gengæld kan man så spise et stykke mere med god samvitighed ;o)

Nyd en dejlig weekend og forkæl jeg selv med lækker hjemmebagt hindbærroulade.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *