Endnu en ny start

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg ved der er meget stille på min blog for tiden, men jeg har været igennem en rigtig hård periode og har egentlig haft en masse at sige, men når jeg har sat mig for at skrive, kom  der ikke noget. Ikke noget ordentligt i hvert fald. Jeg er udmattet, brugt og træt, træt, træt…

Og jeg vil altså hellere være stille og ikke få lagt noget op i en periode, end at skrive noget der ikke føles rigtigt og godt for mig.

Men nu er der et lyspunkt. Det jeg har kæmpet for i 1½ måned er endelig afsluttet. Ikke præcis som jeg havde håbet og ønsket, men på fornuftig vis. Og jeg er glad og lettet. Jeg kan mærke der går noget tid før jeg helt forstår det, for processen var ved at få mig ned med nakken. Jeg har været udfordret meget rent psykisk og det har gjort at min stress og depression, der ellers var ved at være meget nedadgående, er brudt op med fuld kræft igen. Jeg kan ikke trække vejret, mine tanker fylder alt for meget, ondt i maven hele tiden, jeg er ked af det, kan ikke sove og jeg nåede et punkt hvor jeg ikke kunne tænke og handle mere. Men jeg er heldig at der er nogle mennesker i mit liv som endnu engang har hjulpet mig igennem.

I fredags, 17. marts, blev det dagen hvor det blev officielt at jeg har fået nyt arbejde. Jeg har godt nok været ansat siden 2.2. men grundet forskellige omstændigheder, lykkedes det først at få underskrevet ansættelseskontrakten nu. Så det er dejligt at kunne sige helt officielt at jeg har et arbejde igen. Et arbejde som jeg er rigtig glad for.

De to mennesker der har kæmpet, lyttet, støttet og været der for mig, gjorden dagen endnu mere speciel med en flot forårsbuket fra min mor og så skålede min mand og jeg i champagne. Så nu ser jeg frem til at genfinde mig selv, få ro på igen.

Nyd denne dejlige forårs søndag. Her sner og hagler det, men hey, foråret er lige om hjørnet ;o)

Tak for du læste med :o)

2 thoughts on “Endnu en ny start

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *