Sommerkage med friske bær og chokolade

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Foråret er for alvor ved at få fat og hver dag jeg er ude og gå tur med hunden, nyder jeg at se hvordan alt det tidligt grønne vælter op af jorden. Knopperne på buske, tjørne og træer tager mere og mere fat og jeg glæder mig til den smukke lysegrønne farve overtager landskabet og giver os følelsen af fornyet liv. Det er så livsbekræftende, synes jeg. Følelsen af at vinteren slipper taget i en og alt det nye liv spirer frem – det er fantastisk!

Jeg elsker efteråret og vinteren. Det er så hyggeligt at tænde stearinlys og putte sig indendørs for en tid. Men når vi når omkring februar måned, begynder jeg altid at længes efter foråret. Efter lyset, de smukke farver der ændre landskabet fra at være tungt, brunt og lidt trist til frodig, lys og glæde.

Nu er weekenden lige om hjørnet og det er tid til kage. Forårsfornemmelserne har givet mig lyst til en let og lækker sommerkage med friske bær og en god hakket mørk chokolade..

Den er glutenfri og sukkerreduceret. Hvis du bruger laktosefri fløde eller kokosfløde, er den også laktosefri.

Den er meget nem at bage og kræver ikke alle mulige specielle ingredienser og så har jeg endnu ikke mødt nogen der ikke kunne lide den. Her er der ingen der nævner ”kedelig glutenfri kage” ;o)

Du finder opskriften lige her.

Det ser ud til weekenden byder på dejligt forårsvejr med tocifrede grader, sol og ikke så meget vind. Så det er da bare med at komme ud og nyde det. Gå en tur eller begynde så småt i haven. Jeg var i haven her i ugen og fik klippet de gamle hindbær væk og nogle tjørne. Det er hyggeligt at gå i solen og lave lidt havearbejde og så pynter det meget på den vintertrætte have.

Rigtig god weekend!

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *