Æggesalat til påskefrokosten

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

I morgen er det Skærtorsdag og påsken er over os. For manges vedkommende betyder det også en påskefrokost eller måske flere. Vi skal til påskefrokost hos min mor påske lørdag. Det er en fast tradition og det er rigtig hyggeligt.

I morgen skal vi besøge vores gode venner på Fyn. På grund af afstanden ses vi ikke så tit som vi kunne ønske, men det er altid virkelig hyggeligt når vi er sammen, så det glæder jeg mig rigtig meget til.

Ellers havde vi håbet på noget bedre vejr så vi kunne få ordnet nogle ting i haven, men det ser godt nok ikke lovende ud. Lige nu ser søndagen næsten tør ud, men de lover ikke engang 10 grader.

Men det er jo bare et spørgsmål om påklædning… Hmmm… Nu må vi se ;o)

Denne æggesalat passer rigtig godt på påskebordet. Den smager skønt, er let at lave og har en flot gul farve.

Opskriften er med skyr og mayonnaise, men hvis du gerne vil have en LCHF udgave, er det nemt klaret ved at skifte skyr ud med mayonnaise eller en god fed creme fraiche.

Jeg spiser tit æg til frokost og indimellem er det altså rart at lave en æggesalat for lige at variere og stille smagsløgene tilfreds. Den kan sagtens laves til to dage og fungere også godt i en sandwich.

Rigtig god påske!

Du finder opskriften lige her.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *