Muffins med hjemmelavet hyldeblomstsirup

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg eeelsker smagen af hyldeblomst. Det er smager af sol og sommer! Og vi kan altså godt bruge lidt til at hjælpe os i rigtig sommer stemning. Her er vejret i hvert fald gråt og blæsende. Men så er det jo altid hyggeligt at bage.

Jeg elsker også kage og ikke kun om sommeren ;o) Derfor fik jeg lyst til at prøve at tilsætte hyldeblomst til en let the-agtig kage og det kom der de her små, lækre muffins ud af.

De er lette og fine i smagen og bliver en smule fugtige inden i midten på grund af siruppen, men det passer godt til dejen. De er gluten- og laktosefri og indeholder ikke fedt. En rigtig hyggelig sommerkage med en mild smag af hyldeblomst.

Opskriften ser lidt lang ud, men de er faktisk lette og hurtige at lave, hvis hyldeblomstsaften er klar til at koge ind til sirup. Hvis ikke du har været i gang med at lave din egen hyldeblomstsaft, så prøv at koge en god købe saft lidt ind.

Rigtig god weekend!

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *