Glædelig jul

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

I dag er det Lillejuleaften. Traditionelt set blev Lillejuleaften brugt til at fejre, at alle forberedelserne til selve Juleaften og juledagene var vel overstået. Nu skulle juledagene nydes.

I vores familie har vi en tradition hvor vi spiser risengrød Lillejuleaften og bagefter pynter vi juletræet. Det er rigtig hyggeligt og en skøn måde at komme igang med selve juledagene.

Men jeg har i snart mange år ikke kunne tåle risengrød – det var ellers en af mine favoritter. Derfor er jeg begyndt at lave denne her grød i stedet for. Den smager fantastisk, ikke som risengrød, men tæt nok på for mig og det bedste er, at den ikke giver ondt i maven og oppustet mave. Det er jo kanel og smør der giver smag til risengrød og det er det også her.

Så hvis du har samme problem med risengrød, kunne du give min “Julegrød” et forsøg. Ellers fungerer den også fortræffeligt på andre dage end Lillejuleaften ;o)

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber i får nogle skønne dage med god mad, afslapning og hyggeligt samvær. Jeg glæder mig som altid og nyder denne tid på året rigtig meget. Der er noget fredfyldt over december måned og jeg finder en ro i alle traditionerne som jeg elsker at bevare.

Glædelig jul og tak for du læste med :o)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *