Vinter!

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Vinteren viser tænder her på den, i følge kalenderen, sidste vinterdag. Det har sneet i over et døgn nu og de lover det skal forsætte endnu et døgns tid. Det er 7 graders frost og så blæser det med en hård vind på 11-12 m/s. Det er bidende koldt og blændende smukt. Jeg er vild med sådan et vejr. Jeg har været så heldig ikke at skulle ud at køre, for det har bestemt ikke været sjovt i følge min mand. Flere steder på vejen hjem havde han intet kunne se og det havde været meget glat. Samtidig var der mange biler i grøften. Så det er dejligt at have ham sikkert hjemme!

Jeg har hygget mig inden døre det meste af dagen med at skrive blok indlæg og lave opskrifter klar og siddet og lyttet til vinden og set på al den sne der er kommet ned.

I eftermiddags var jeg ude og gå med vores hund og trods vi har en Samojede (slædehund), så ville han gerne hurtigt ind igen ;o) Bevares, han syntes det var en fest at komme ud og give den fuld gas i de store snedriver og han måtte kæmpe en brav kamp for at komme igennem. Hans små ben sank i mange steder så han landede på maven i sneen. Men hyggeligt dét var det.

Da han så bad om at komme ind, var jeg ikke færdig med at nyde det vilde vintervejr. Så jeg gik en god lang tur, heldigvis meget i læ for vinden og det var helt fantastisk dejligt. Nede ved vandet stod vinden lige ind. Der er noget over at blive blæst godt igennem og mærke sneen piske imod ansigtet.

Hjemme igen var det skønt at komme ind og hygge mig med en god varm kop te og en fastelavnsbolle. Godt med et lille lager i fryseren ;o)

Jeg håber også i har nydt at det rent faktisk kan være rigtig vinter i Danmark stadigvæk, det er nogle år siden vi sidst har oplevet det.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *