Grøn smoothie (næsten uden frugt)

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Endelig er det forår!!! Solens stråler varmer os godt op i dag, termometret viser 18 grader og næsten ingen vind og det er bare SÅ skønt og meget tiltrængt, hvis du spørger mig. Efter mere en en måned med sne, storm og kulde (det startede her d. 27. februar) ser det nu endelig ud til foråret er ved at få overtaget og vi kan få lidt højere temperatur. Solen gør bare noget godt. Jeg bliver så glad når solen er fremme. Humøret er bare lidt højere og når vi kommer ud får vi helt automatisk fyldt vores D-vitamin depot op. Det kan bare mærkes på så mange måder!

Det har været perfekt vejr til alle dem der har været ude at samle ind for Kræftens Bekæmpelse i dag. Fantastisk af jer der har været ude, jeg har ikke selv været ude og samle ind, men heldigvis har der været nogen forbi os herhjemme så vi kunne støtte på den måde.

Tilbage i januar forærede jeg mig selv noget jeg havde ønsket mig i flere år, nemlig en Vitamix blender og jeg er bare så glad for jeg investerede i den, for den gør det meget nemmere og sjovere at leve sundt. Jeg bruger den stort set hver dag, endnu mest til smoothies. Derfor får i også en opskrift på en grøn smoothie jeg drikker flere gange om ugen. Noget af det fantastiske med grønsags smoothies er, at kroppen selv efterspørger dem dagen efter vi har drukket én. Når vi drikker en grøn smoothie, giver vi vores krop en masse vitaminer, mineraler, fibre og næring den kan bruge til at bygge vores krop, celler, muskler osv. op af og dét kan kroppen virkelig godt lide. Derfor kan jeg tydeligt mærke, at når jeg spiser sundt, så er det dét min krop beder om at få mere af næste dag. Det er da en dejlig sammenhæng.

Nu det er søndag fik jeg lidt lækre rodfrugt chips til. Dem har jeg desværre ikke lavet selv, men købt mig til og de er rigtig gode. Du kan finde opskriften på den vildt lækre, sunde og mættende grønne smoothie lige her.

Rigtig god forårs søndag derude og nyd nu solen og varmen!
Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *