Gluten- og laktosefri hveder

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

I aften er det tid til varme hveder og hvorfor ikke bage dem selv? I får her min opskrift på glutenfri og laktosefri hveder. Jeg bruger smør i opskriften, så vil du bage dem helt laktosefri kan du vælge at erstatte det økologiske smør med for eksempel Smørbar fra Naturli eller olie.

De hjemmebagte hveder er ikke så lette som dem man køber hos bageren, men har et mere rustikt udseende. Jeg har taget udgangspunkt i min mormors opskrift og de er kommet meget tæt på originalen. De mætter godt, så vi plejer at spise dem som aftensmad med forskellige slags oste og spegepølse til, et fad med grøntsags stave og en skål med friske bær. Jeg har lige købt de første danske jordbær og de smager af sol og sommer.

Der er mange fordele ved at bage selv. En af de vigtigste for mig er, at jeg altid ved præcis hvad der er i det jeg spiser. En anden fordel er helt klart at hele huset kommer til at dufte noget så fantastisk af hjemmebag! :o)

I kan finde min opskrift på hjemmebagte glutenfri hveder lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *