Avokado + tomat + basilikum = Fantastisk!

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

 

Hvis du endnu ikke har prøvet kombinationen af avokado, tomater, massere af basilikum og knasende sprødt ristet rugbrød, så er det på tide ;o)

Det smager så lækkert og er rigtig godt som vegetarisk/vegansk pålæg. Jeg spiser det gerne flere gange om ugen fordi det er nemt og hurtigt at lave, det mætter godt, da der er kostfibre og sundt fedt i avokadoen. Tomaterne indeholder kostfibre, kalium og flere vitaminer – blandt andet C-, E- og A-vitaminer. Stoffet lycopen (det der giver tomaterne deres røde farve) er en antioxidant, som blandt andet menes at være med til at mindske risikoen for for eksempel prostakræft. Indeholdet af lycopen i tomater er meget højt og forsvinder ikke ved opvarmning.

Friskkværnet peber og basilikum giver smag og sidstnævnte er godt mod oppustet mave.

Jeg tror ikke man kan tillade sig at kalde det for en opskrift, men ser min fortolkning her. Drik gerne en lækker grøn smoothie til som denne her og du har et måltid der mætter godt og længe uden at du føler dig tung og træt.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *