Smoothie – Smoothie – Smoothie

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

 

Jeg er vild med at lave smoothies på min Vitamix blender!!! Røde, grønne, gule, orange, lilla – farve kombinationerne er mange og smags varianterne ligeså.

Jeg laver stort set smoothie hver dag. Det passer særdeles godt her i den varme sommer vi har haft. Det er skønt at sætte sig i solen, eller under et træ i skyggen, med en lækker, kold og frisk smoothie.

Samtidig er det den perfekte måde at få en masse ekstra grøntsager som jeg nok ikke havde fået indenbords ellers. Jeg vil hellere lave mig en stor grøn smoothie, fyldt med spinat, grønkål, ærter, bønner, basilikum, mynte, eller hvad jeg nu lige har lyst til, end at skulle tygge mig igennem samme mængde. Jeg ved ikke hvordan du har det?

Smoothies kan bruges som morgenmad, frokost, mellemmåltid, dessert og mætter på en dejlig måde. Samtidig kan jeg tydeligt mærke mit energiniveau stiger. Det er fantastisk at give kroppen “rigtig mad” – noget den kan genopbygge, vedligeholde og udrense systemet med.

Så er du endnu ikke kommet i gang med at lave lækre, sunde smoothies, så kan jeg kun opfordre dig til at prøve det af. For eksempel med denne her. Det er en smoothie med massere af grøntsager, men med dens dybrøde farve kan man ikke gennemskue der er en god mængde broccoli og spinat i. Derfor vil den være rigtig god til dem der ikke er helt klar til at drikke helt grønne smoothies. Prøv den og nyd den i solen.

Mangler du inspiration, så se mine opskrifter på smoothies her. Der vil løbende komme nye til.

Gå også ind på www.highonlife.dk hvor Mads Bo deler ud af hans store viden og erfaring med juice og smoothie. Han har også udgivet flere bøger jeg på det varmeste kan anbefale. Du kan se hans smoothie opskrifter her og hans bøger han købes her.

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *