Du kan bruge de grøntsager du bedst kan lide, men jeg ville til dette foreslå du som minimum har kål og gulerødder med.
4 personer
Du skal bruge:
Kylling:
4 kyllingfileter
1 spsk olivenolie
1/4 tsk. ingefær pulver
1 tsk. karry
Lidt gurkemeje
Friskkværnet peber
2 tsk. citruskrydderi
1 tsk. soja
Grøntsager:
1 stor gulerod
Hvidkål, 1/4-½ alt efter størrelse
2 porre
1 snack peber
2 store tomater
1 mellemstort rødløg
1 spsk soja
1 tsk. karry
½ tsk. ingefær pulver
Friskkværnet peber
1/4 tsk. gurkemeje
Tilbehør: Fuldkorns ris eller kartofler i ovn.
Sådan gør du:
Bland marinaden sammen til kyllingen og vend dem godt rundt. Sæt dem på køl, gerne nogle timer. Sæt ris over eller gør kartoflerne klar. Laver du ovnkartofler kan de stå i ovnen sammen med kyllingen da det er varmluft.
Snit hvidkål fint. Skræl guleroden. Skræl videre så du får fine gulerodsstrimler, skær det sidste gulerod i tynde stave. Skær peber og tomat i tern og hak rødløget.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Brun kyllingfiletterne på en stor stegepande. Når de har fået en stegeskorpe ligger du dem i et ildfast fad, kommer stanniol over og steger dem færdig i ovnen i 20-25 minutter.
Svits grøntsagerne på samme stegepande du lige har stegt kyllingen på. Så får du smag og sparer på opvasken samtidig.
Vend godt rundt i grøntsagerne så de ikke brænder på. Kom soja og krydderierne på og smag til.
Velbekomme :o)