Asiatisk inspireret kylling og grøntsager

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Du kan bruge de grøntsager du bedst kan lide, men jeg ville til dette foreslå du som minimum har kål og gulerødder med.

4 personer

Du skal bruge:

Kylling:

4 kyllingfileter

1 spsk olivenolie

1/4 tsk. ingefær pulver

1 tsk. karry

Lidt gurkemeje

Friskkværnet peber

2 tsk. citruskrydderi

1 tsk. soja

 

Grøntsager:

1 stor gulerod

Hvidkål, 1/4-½ alt efter størrelsedsc00227

2 porre

1 snack peber

2 store tomater

1 mellemstort rødløg

1 spsk soja

1 tsk. karry

½ tsk. ingefær pulver

Friskkværnet peber

1/4 tsk. gurkemeje

Tilbehør: Fuldkorns ris eller kartofler i ovn.

 

Sådan gør du:

Bland marinaden sammen til kyllingen og vend dem godt rundt. Sæt dem på køl, gerne nogle timer. Sæt ris over eller gør kartoflerne klar. Laver du ovnkartofler kan de stå i ovnen sammen med kyllingen da det er varmluft.

Snit hvidkål fint. Skræl guleroden. Skræl videre så du får fine gulerodsstrimler, skær det sidste gulerod i tynde stave. Skær peber og tomat i tern og hak rødløget.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Brun kyllingfiletterne på en stor stegepande. Når de har fået en stegeskorpe ligger du dem i et ildfast fad, kommer stanniol over og steger dem færdig i ovnen i 20-25 minutter.

Svits grøntsagerne på samme stegepande du lige har stegt kyllingen på. Så får du smag og sparer på opvasken samtidig.

Vend godt rundt i grøntsagerne så de ikke brænder på. Kom soja og krydderierne på og smag til.

 

Velbekomme :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *