Blomkålsris

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Blomkålsris er en genial måde at få spist ekstra grøntsager på og samtidig føle man spiser tilbehør som ris til for eksempel en sammenkogt ret.

Det er så let at lave og tager ikke mere en 10 minutter, så det er også hurtigere end at koge ris ;o)

 

DSC01320 (2)

2 personer

 

Du skal bruge:

½ blomkålshoved

 

Sådan gør du:

Del blomkålen i mindre buketter, den tykkeste del af stilken kan godt blive for grov at have med her.

Blend det til du synes størrelsen er passende som ris, måske lidt mindre.

Kom dem i en skål eller gryde og overhæld dem med kogende vand. Lad det stå nogle minutter, blomkålen skal stadig have “bid”.

Hæld blomkålsrisen i en sigte og lad vandet dryppe godt af.

Velbekomme :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *