Bønnefritter er et, efter min mening, et genialt tilbehør til mange retter. Det gør en ellers lidt kedelig middag lidt sjovere ;o) Det er en god måde at få spist lidt flere af de fantastiske grønne grøntsager der er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Men de indeholder også klorofyl som hjælper med en naturlig afgiftning. Det fjerner de skadelige stoffer i tarmen og fra andet væv. Så bare igang med at lave bønnefritter.
Tilbehør til 4 personer
Du skal bruge:
1 pose frost bønner (500 g.)
Ca. 1½ spsk olie
½-1 tsk. flagesalt
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
De frosne bønner skal vendes i olie og det kan du gøre ved at komme dem i en stor skål og komme olien over og vende godt rundt eller klip toppen af posen med bønner og hæld olien over og vend det godt rundt. Så sparre du på opvasken ;o)
Hæld bønnerne i en bradepande med bagepapir og bag dem i 30-40 minutter. Husk at vende dem lidt indimellem.
Når bønnerne har fået en fin brun farve tager du dem ud og drysser salt over og hælder dem i en skål.
Server bønnefritterne til en god bøf eller til kylling evt. med en dip til.
Velbekomme :o)