Kødsovs med grøntsagspulp

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Vi er kun to, men vi laver altid denne portion, så er der mad til tre dage. Det er rigtig godt til at fryse ned og der er altså ikke noget der er meget bedre end at have nem og god mad i fryseren til at tage op en dag hvor der ikke er tid eller man bare ikke gider lave mad.

 

5-6 personer

 

Det skal du bruge:

450 g hakket kyllingDSC01317 (2)

1 fl. mosede tomater fra Urtekram, (680 g)

1 stort løg

2 fed hvidløg

3 store gulerødder

1 rød peberfrugt

2 dl grøntsagspulp*

1 spsk. paprika

1 stor tsk. basilikum

Peber

Olie til stegning

 

Sådan gør du:

Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerødder og peberfrugten i tern.

Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg et par minutter. Kom kødet i og svits godt igennem. Tilsæt nu paprika og lad det simre et par minutter.

Hæld de mosede tomater over, kom grøntsagspulpen i og kog op. Tilsæt basilikum og lad det nu stå og småsimre, mindst 20 minutter men meget gerne over 1 time. Husk at rør i det indimellem.

10-15 minutter før det skal serveres, kommes gulerødder og peberfrugt i. Der må gerne være lidt bid i grøntsagerne stadig.

Smag til med salt og peber.

Server med fuldkornsris eller blomkålsris og friskrevet parmesan.

Velbekomme :o)

*Jeg havde gulerødder, spinat, persille, broccoli og rødbede i min grøntsagspulp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *