Kyllingfrikadeller med krydderurter og chili

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Frikadeller er altså altid godt. Som aftenmåltid eller som mindre frikadeller til foreksempel tapas eller frokost. Jeg laver næsten altid mine frikadeller af kyllingfars. Jeg synes det smager rigtig godt og så er de ikke så “tunge”.

Denne gang blev det til en portion med massere af smag fra tørret krydderurter, chili, løg og hvidløg. De blev virkelig gode!

De er glutenfri, laktosefri (husk at stege i ren olie eller med laktosefri smør) og sukkerfri

 

4 personer

Ca. 12 stk.

 

Du skal bruge:

450 g. kyllingfars

1 ægdsc01265-2

1 mellem rødløg

1 stort fed hvidløg

1 spsk oregano

½ tsk. timian

½ spsk. basilikum

½ tsk. rosmarien

1 tsk. chiliflager

½ tsk. salt

Frisk kværnet peber

Smør og olie til stegning

 

Sådan gør du:

Hak løg og hvidløg fint.

Rør farsen med salt. Kom alle de øvrige ting i og rør godt sammen. Hvis du har tid har det godt af at stå i køleskabet og trække smag, men ellers kan de laves med det samme.

Form ca. 12 frikadeller af farsen og steg dem i 3-4 minutter på hver side ved mellem varme.

Server med foreksempel med disse ovnkartofler og denne salat til.

Velbekomme :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *