Madpandekager

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Jeg elsker en god madpandekage! Den kan bruges til så meget forskelligt. Flyd den med røget laks, salat og lidt lækker dilddressing, eller lav en mexicansk kødsauce, snit grøntsager fint og spice op med en god hjemmelavet salsa. Eller lav en lækker kødfri aftensmad med en masse lækre grøntsager, lynstegt på panden i lidt olie og med dine favorit krydderier.

Samtidig er de også lækre at have med til frokost, i picnickurven eller en tur i BonBon Land. Mulighederne er mange, så kom bare i gang med at bage disse lækre gluten-, laktose- og sukkerfri madpandekager.

 

6 stk

Du skal bruge:wp_20161012_027

2 æg

2 dl rismælk

1/4 dl olie

70 g glutenfri mel (f.eks. ½ boghvedemel og ½ fuldkornrismel)

1/4 tsk. salt

 

Sådan gør du:

Pisk det hele rigtig godt sammen og steg pandekagerne på en godt opvarmet pandekagepande i smør og olie (Smør undlades for laktosefri udgave) .

De er fine at fryse ned, så bag endelig en ordentlig portion nu du er i gang.

Velbekomme :o)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *