Pandekager med asiatisk islæt

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Pandekager er nu altid godt. Jeg prøvede igår en ny kombination af fyld til mine madpandekager og det blev super lækkert. Det er lidt svært at sige hvor mange pandekager en person kan spise. De mætter rigtig godt grundet bl.a. grøntsagerne der er i, så jeg kan kun spise én, min mand spiser to. Så der må man prøve sig lidt frem. Her har jeg beregnet 1½ pr. person. Det afhænger selvfølgelig også af om der er tilbehør til.

 

4 personer

Det skal du bruge:

6 madpandekager

1 portion asiatisk inspireret grøntsagerdsc00330-2

Fyld kylling:

400 g hakket kylling

1 mellem rødløg, finthakket

½ spsk. soja

1 tsk. citruskrydderi

½ tsk. gurkemeje

1 tsk. karry

½ tsk. ingefærpulver

Friskkværnet peber

1 spsk. olie til stegning

100 g revet ost til gratinering

 

 

Sådan gør du:

Svits løget i olien. Svits det hakket kyllingkød med. Kom alle krydderierne i og lad det simre, gerne 1 times tid, men er man i tidsnød er det også fint med 15 minutter.

Når pandekager, grøntsager og kylling er færdigt, fordeles det på pandekagerne som rulles og ligges i et ovnfast fad. Lig dem tæt så de ikke ruller op når de skal gratineres.

Drys osten over og sæt dem i en forvarmet almindelig ovn ved 200 grader. Osten skal smelte og gerne lige blive lidt gylden.

Server med en salat til. På billede er det en salat af fint snittet spidskål, tomater, agurk og snack peber.

Et tip til denne ret er at man en dag laver en stor portion pandekager som man bruger den dag med andet fyld og så fryser resten ned. De asiatisk inspireret grøntsager kan man for eksempel lave en dobbelt portion af dagen i forvejen og spise det med stegt kyllingfilet og kartofler eller ris. Se her.  På den måde er der ikke meget arbejde i at lave denne ret der ellers kan se lidt uoverkommelig ud grundet de mange ting der skal forberedes. Men de smager altså virkelig lækkert, så det er det hele værd.

Velbekomme :o)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *