Peanutbutter kylling med sesam

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Til 2-3 personer som hovedtilbehør, og til 4-5 hvis det f.eks. er til tapas sammen med andre ting.

 

Du skal bruge:

350 g kyllingeinderfilet

¾ spsk. peanutbutter

¾ spsk. tamari (glutenfri soyasauce)

½ spsk. olivenolie

¼ – ½ tsk. stærk chiliolie

Ca. ½ spsk. sesamfrø

 

Sådan gør du:

Rør peanutbutter, tamari, olivenolie og chili olie godt sammen i en skål og vent kyllingeinderfiletterne i. lad det trække i minimum 1 timer, gerne 2 timer.

Varm ovnen op til 200 grader (almindelig ovn eller 180 grader varmluft)

Lig kyllingeinderfiletterne på en bageplade med bagepapir og drys med sesam.

Giv dem 15 minutter i forvarmet ovn.

Velbekomme :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *