Mangosalsa

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Mangosalsa er fantastisk til at sætte smag på en ellers lidt kedelig salat og kan laves i en stærk og mild variant alt efter hvad du er mest til eller hvad det skal bruges sammen med. Det er nemt og hurtigt at lave og holder fint et par dage i køleskabet.

Denne portion er som tilbehør til en salat til 3-4 personer

 

Du skal bruge:

1/4 moden mango

1/4 rødløg

1/4 tsk tørret koriander

Et par dråber citronsaft

Chili efter smag

10 store mynteblade med stængel

 

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en minihakker og puls for at opnå en lidt chunky salsa – det kan jeg godt lide.

Du kan også give den fuld gas hvis det skal bruges til at vende en salat i.

Smag til om der mangler chili og ellers er du klar til at servere.

Husk at salsaen trækker smag hvis den skal stå inden den skal bruges, så pas på med at lave den alt for stærk, hvis du laver den et par timer inden eller dagen før.