Grøn juice

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Det er skønt at kunne få en god energi, massere af vitaminer og grøntsager i et dejligt glas juice. Der ryger nogle vitaminer og fiber når man juicer i en saftcentrifuge, men jeg tænker altid på at alternativet var at jeg ikke havde spist den mængde spinat i dag ellers. Og så er det jo fantastisk at nære kroppen med en lækker grøn juice.

Jeg køber alt hvad jeg kan få økologisk og i denne juice er det vigtigt at især citronen er økologisk da den skal i med skræl. Der sidder mange lækre aromastoffer i skallen og dem vil vi rigtig gerne have i denne juice da der ikke er frugt i til at søde.

Jeg køber en pose økologisk spinat i Rema 1000 på 75 gram og der er til to glas juice.

dsc01274-2

 

1 person

 

Du skal bruge:

½ citron

5 cm squash

5 cm ingefær

5 cm agurk

40 g spinat

2 isterninger

Ca. 3/4 dl kold vand

 

 

 

Sådan gør du:

Skyl alle grøntsagerne. Hvis alt er økologisk behøver du ikke skrælle ingefæren. Pak saftpresseren så ikke al spinaten ligger sammen, men lidt i lag. Så får man mest saft ud af spinaten.

Kom isterninger i et glas og pres juicen heri. Jeg fortynder juicen med næsten samme mængde kold vand. Så synes jeg den smager bedre, men prøv di g frem her.

Det er ikke lige den oplagte juice på morgenbordet for alle, men den mætter altså også rigtig godt og fungere for eksempel virkelig godt som en del af frokosten. Jeg har lært at nyde den til min morgenmad også, men det er ikke lige det vi normalt forventer os af en juice til morgenmad.

Til gengæld får jeg simpelthen så meget energi til dagen, mit immunforsvar og mave elsker den. Hvis du laver en anden juice om morgenen og gerne vil have den her til frokost kan du godt lave dem samtidig. Der forsvinder nogle vitaminer jo længere den står, men et godt råd er at hælde juicen på en beholder og hælde helt op til kanten så juicen ikke får ilt. Så bevarer man flest muligt af vitaminerne.

Velbekomme :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *