Æggesalat

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Æggesalat er nemt og hurtigt at lave og så smager det rigtig godt til en frokost med lidt friske grøntsager til, som her for eksempel med salat, tomat, agurk og ikke mindst massere af karse.

Opskriften her er lavet med mayonnaise og skyr, men ønsker du en LCHF (Low Carb High Fat) variation, skifter du skyr ud med mayonnaise, eller en god fed creme fraiche.

2 personer

 

Du skal bruge:

2 æg (str. m/l)

1 ½ spsk. skyr

1 spsk. maryonnaise

½ tsk karry

1/4 tsk gurkemeje

½ tsk dijon sennep

Et nip salt

Friskkværnet peber

Karse til topping

 

 

 

Sådan gør du:

Kog æggene i ca. 8 minutter, de skal være hårdkogte.

Når de er kogt, piller du dem og lader dem køle helt af. Eventuelt i koldt vand hvis det skal gå stærkt.

Bland de øvrige ingredienser sammen og smag til med krydderierne.

Hak æggene, jeg bruger en æggedeler hvor hvert æg for en tur på hver led.

Bland æggene i og server med godt med karse til og eventuelt noget glutenfrit brød, det kunne være dette.

Velbekomme:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *