Æggesalat er nemt og hurtigt at lave og så smager det rigtig godt til en frokost med lidt friske grøntsager til, som her for eksempel med salat, tomat, agurk og ikke mindst massere af karse.
Opskriften her er lavet med mayonnaise og skyr, men ønsker du en LCHF (Low Carb High Fat) variation, skifter du skyr ud med mayonnaise, eller en god fed creme fraiche.
2 personer
Du skal bruge:
2 æg (str. m/l)
1 ½ spsk. skyr
1 spsk. maryonnaise
½ tsk karry
1/4 tsk gurkemeje
½ tsk dijon sennep
Et nip salt
Friskkværnet peber
Karse til topping
Sådan gør du:
Kog æggene i ca. 8 minutter, de skal være hårdkogte.
Når de er kogt, piller du dem og lader dem køle helt af. Eventuelt i koldt vand hvis det skal gå stærkt.
Bland de øvrige ingredienser sammen og smag til med krydderierne.
Hak æggene, jeg bruger en æggedeler hvor hvert æg for en tur på hver led.
Bland æggene i og server med godt med karse til og eventuelt noget glutenfrit brød, det kunne være dette.
Velbekomme:o)