Mit forløb med Corsentials

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Her vil jeg løbende komme med opdateringer på hvad jeg oplever med systemet Corsentials.

1 oktober 2016: Jeg startede mandag d. 12. september 2016. Det er godt nok anden gang, men da jeg prøvede i februar 2014 var jeg ikke motiveret til at prøve at følge det 100% og give det en chance. Det har jeg til gengæld været denne gang. Jeg har fast drukket det hver morgen, idag er det min 20. dag og der sker fantastiske ting i min krop.

Normalt tager man det dobbelte af hvad jeg gør, men jeg kunne simpelthen ikke få en hel dosis ned og da det var medvirkende til at jeg ikke kunne kommitte mig til det helt i første forsøg, valgte jeg at prøve med en halv portion. Det virker virkelig godt for mig og jeg har allerede oplevet store forskelle.

Den første uge sketer der ikke helt vildt meget. Jeg fik lidt mere energi og havde det psykisk bedre. Hvilket jo egentlig er en fantastisk forskel. Men samtidig begyndte gamle gener at bryde frem igen. Min hud har været meget påvirket, gerne i forbindelse med ting jeg ikke kunne tåle at spise. Det kunne klø noget så forfærdeligt på især mine ben, oppe ved halen, kraveben og skuldre og min hovedbund. Det har dog været bedre i længere tid da jeg ikke spiser gluten, færdigproduceret fødevarer, ikke noget hvidt sukker m.v. Det brød desværre frem igen, men nu har jeg efterhånden lært at når vi begynder at rydde op i vores ubalancer i kroppen med LifeWave, kan det for en tid forværre gamle skader, allergier eller andet, så jeg forsatte ufortrødent. Og det har aftaget meget. Nu er der lidt kløe en dag indimellem, men ikke i flere timer mere. Skønt!

Denne uge, altså min tredje uge på Corsentials, har jeg oplevet at min krop føles stærkere. Jeg har mere energi, er meget mere udholdende og har på én uge løbet to hele løbeture på hver ca. 2½ km (helt uden at gå). Jeg har et overskud jeg ikke er vant til at føle og det er ovenud fedt!!!

Derfor fik jeg lyst til at lave en side hvor I kan læse om mine oplevelser fra starten af og fremover med Corsentials. For jeg er overbevist om at de gode oplevelser langt fra er slut.

 

4 oktober 2016: Det er altså vildt hvad jeg mærker i min krop. Jeg har så meget mere overskud, udholdenhed og styrke. Jeg har idag løbet min tredje hele løbetur på 2½ km uden at måtte gå. Det super fedt og jeg er vild med det.

Samtidig er der også en forbedring i min fordøjelse. Jeg har i mange år haft mange problemer med mave/tarm og har prøvet en masse forskelligt, så som Fodmap, LCHF, juicekur, nul sukker, en meget skrap candidakur og flere ting. De har været fine og hjulpet en lille smugle, men lige så snart jeg blev for stresset eller presset på anden vis, så satte maven ud og jeg hævede op og fik forstoppelse. Meget smertefuldt til tider og det påvirker virkelig ens humør når fordøjelsen ikke fungerer.

Lægerne har bare givet op og sagt at “det må jeg lære at leve med”. Men det nægter jeg at tage for gode vare. Siden jeg startede på Corsentials har der ikke været problemer med forstoppelse – det er jo helt vildt!!! Jeg er glad og lettet!

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *