Bananpandekager

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Nøj – hvor har jeg bagt mange bananpandekager. Det var især i starten de jeg skulle finde alternativer til det glutenholdgie jeg havde været vant til. Og de smager altså også rigtig godt!

De er glutenfri, laktosefri og der er ikke tilsat sukker. Mums….

2 personer

 

Du skal bruge:

1 banan (moden)

2 æg (str. m/l)

Evt. 1 spsk kokosmel

Kokosolie til stegning

 

Sådan gør du:

Kom banan og æg i en blender og kør det godt sammen. Hvis du ønsker en pandekage med lidt struktur og bid i kan du komme kokosmel i efter det er blendtet eller du kan blende det først til lidt min mel og så blende banan og æg med.

Ved at komme kokosmel i synes jeg de bliver lettere at vende.

Steg nu pandekagerne i små klatter i kokosolie. Jeg købte en blinispande hvor jeg kunne stege fire på en gang. Det er nemmere at styre på sådan en pande og den fåes til 99,95 hos Imerco.

De kan være lidt svære at vende og får hurtig for meget farve, så vær over dem.

Server dem til hyggelig morgenbord i weekenden eller som en hyggelig eftermiddags snack evt. med lidt bær, syltetøj, sirup eller granola.

Velbekomme :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *