Rabarberkompot med skyr

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

En lækker morgenmad eller frokost. Simpel, sund, mættende og sommerlig. Rabarberkompotten kan fryses ned i små portioner så den er hurtig at tø op når lysten melder sig.

Jeg har valgt at drysse hampefrø og mandler over, da hampefrø har et højt protein indhold og begge dele indeholder gode olier. Det er med til at holde os mæt længere tid.

 

1 person

 

Du skal bruge:

½ dl rabarberkompot

1 dl skyr eller græsk yoghurt

5 hakket mandler

½ spsk hampefrø

 

Sådan gør du:

Jeg koger min rabarberkompot helt uden sukker. Så smag til om den er for syrlig og sød eventuelt med sirup, honning eller sukrin melis for en helt sukkerfri udgave.

Lig rabarberkompoten i bunden af en skål, kom skyr oven på og drys hampefrø og de hakket mandler over.

 

Velbekomme :o)