Omelet med skinke og ost

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Til 2 personer

Du skal bruge:

2 æg

1 spsk. fløde (kan undlades for laktosefri variation)

Lidt friskkværnet peber

1 stor tsk. tørret oregano

½ tsk. gurkemeje

1-2 skiver god skinke

1 stor skive ost (kan undlades for laktosefri variation)

Grønt (agurk, gulerodsstave, peber, avokado, friske spinatblade m.v.)

 

Sådan gør du:

Pisk æg sammen med (fløde), oregano, gurkemeje og peber. Varm en pandekagepande godt op med fedtstof. Jeg bruger gerne smør og olivenolie, eller kokosolie uden smag.

Hæld æggemassen på panden og steg ved middelvarme til den har sat sig og er brunet. Vend omeletten og lig skinke og ost på halvdelen.

Luk den anden halvdel over og del den i to.

Serveres gerne med lidt grøntsager til, som f.eks. tomater, agurk, peber, friske spinatblade eller hvad du lige kan lide.

Omeletten er også god både som morgenmad eller aftensmad. Valget af tilbehør kan tilpasses så det mætter nok.

Velbekomme :o)