Reiki healing

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

Reiki healing er blevet en stor del af mit liv. Jeg er forundret over hvilken forskel det gør for mig. Det at jeg nu kan hjælpe mig selv, så jeg kan få det bedre fysisk og psykisk er helt fantastisk. Jeg føler ikke den samme form for magtesløshed mere. Når jeg før var meget stresser, angst, urolig eller andet kunne jeg ikke altid gøre noget selv. Men det kan jeg nu. Jeg kan hjælpe mig selv med at få min angst og kroniske stress sat lidt ned når jeg selvhealer.

Jeg opnår ro, klarhed, overblik, indsigt.

I efteråret 2016 tog jeg Reiki II som er den mere mystiske del af Reiki. Her lærte jeg psykisk healing, fjernhealing, situationshealing og hushealing. Det har været fantastisk for mig at få denne gave med også. For at være helt ærlig, så var jeg en smule skeptisk inden jeg startede på Reiki II. Jeg kunne bestemt godt mærke jeg kunne noget med mine hænder efter Reiki I, men at kunne fjernheale, det vidste jeg ikke rigtig om jeg troede på var muligt.

Men jeg havde brug for at vide og lære mere. Meget mere!

Al min skepsis var forvandlet til viden og tro på det kan lade sig gøre efter Reiki II var slut. Pludselig mærkede jeg energien meget stærkere og kraftigere end jeg nogle sinde før havde gjort. Det var fantastisk. Jeg mærkede også effekten af en der fjernhealede mig og jeg har lige siden haft stor succes med dem jeg selv har fjernhealet. Fysiske såvel som psykiske problematikker er blevet bedret af bare en enkelt behandling. Skavankerne vender ofte tilbage hvis ikke man får flere behandlinger, men det er alligevel meget positivt at se og høre de mennesker man prøver at hjælpe faktisk får det bedre. Det er stort!

Heldigvis var jeg så nysgerrig at jeg måtte lære mere om Reiki. Jeg var i tvivl om hvorvidt jeg kunne få Reiki og min tro på Gud til at gå op i en højere enhed. Men der skete heldigvis det, at jeg fik endnu mere sammenhæng i mit liv, en større forbundenhed. Min tro på Gud er kun blevet stærkere og smukkere og jeg er ikke længere skeptisk over for det såkaldte mystiske aspekt i Reiki. Tværtimod. Det hele giver mening. Jeg forstår ikke hvordan det er muligt, men jeg ved det virker. Jeg har prøvet det på min egen krop og jeg har kun haft positive resultater af at hjælpe andre. Det er fantastisk og det er en kæmpe, dyrebar gave i mit liv som jeg værdsætter meget og som jeg er ydmyg overfor at have modtaget.

Hvis du vil høre mere om Reiki, så er du velkommen til at sende mig en mail

Tak for du læste med :o)