Wok med spicy kylling og karry

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page

 

Igår aftes fik vi denne lækre wok ret med kylling, karry, chili, ingefær, kokosmælk og massere af grøntsager. Der er måske nogle der vil kalde det for en sammenkogt ret, men hos os er det wok og vi spiser den ofte. Den smager virkelig godt, der er mad til mange eller til mange dage hvis man som os er to. Der er ikke særlig meget forberedelse eller arbejde i det. Så det er da bare med at komme igang ;o)

Vi laver gerne en stor portion og fryser resten ned. Der er ikke noget bedre end at have nem, god, sund og hurtig mad når der ikke lige er tid til at lave mad eller til de dage hvor man ikke rigtig gider stå i køkkenet. Og de dage tror jeg de fleste af os har.

dsc00686-2

Samtidig med det smager lækkert og eksotisk, er det sundt og så synes jeg at alle farverne ser utrolig indbydende ud. Det gule, grønne og røde går så fint sammen og en stor del af en god madoplevelse er jo også det visuelle.

Så måske er det inspiration til aftensmaden eller weekenden?

Du kan i hvert falde finde opskriften lige her.

God dag og nyd at weekenden venter lige rundt om hjørnet. Klar til at indtage.

 

Tak for du læste med :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bekræft du ikke er en robot *