Vi laver tit kyllingesalat. Det mætter godt, men uden det er for tungt, man kan bruge de grøntsager man lige har, det er hurtigt og nemt at lave og så smager det virkelig godt.
Når vi steger kyllingfiletter i ovnen, steger vi gerne et par stykker ekstra og skærer ud i tern. Så er det nemt at tage kyllingen op af fryseren og så skal salaten bare laves.
Her er et forslag til en salat, men du kan bruge hvad du bedst kan lide, dog er det vigtigt at få nogle grønne og grove grøntsager i så det mætter godt og længe.
2 personer
Det skal du bruge:
½ spidskålshoved
10 cm agurk
1 stor gulerod
10 cherrytomater
1 kyllingefilet (stegt og i tern)
Dressing (f.eks. denne karry dressing)
Sådan gør du:
Snit kålen meget fint, skær agurk og gulerod i små tern og del cherrytomaterne i kvarte. Bland det hele sammen i en skal og kom enten kyllingeternene i salaten eller i en sål for sig selv.
Velbekomme :o)